AKI tilbyder igen i år en masse hold for både børn og voksne - gymnastik, badminton, mave-baller-lår og Zumba

Læs mere og mød op

Hoppelopperne

Hoppelopperne er for de 3 - 5 årige (for dem, der endnu ikke er startet i skole). Vi skal hoppe, løbe, trille, synge og lave gymnastik på måtter og redskaberne i salen. Vi vil lege med små-redskaber, så som bolde, ærteposer, tøndebånd og meget mere. Vi vil også øve de grundlæggende springteknikker (opspring, håndstand og rulle).

Vi træner onsdage kl. 16.45 til 17.30 i multisalen på gl. Aulby Skole. Første træningsdag er onsdag den 13. september.  Kontakt: Mette Løkke, tlf. 51897574, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Pris 350 kr. inklusiv opvisnings t-shirt.

JumpFrogs

Børnegymnastik for drenge og piger (0.-3. klasse) med fokus på springgymnastik, hvor vi træner kolbøtter, vejrmøller, kraftspring, flik-flak, salto mv. Og for at kunne springe højt og flot, træner vi også grundteknik, balance, smidighed, styrke, mod og vilje. Det bliver sjovt, varierende og lærerigt for alle - såvel for nye som for mere erfarne gymnaster.  Vi træner om tirsdagen i tidsrummet kl. 16.45 - 17.45 i multisalen på gl. Aulby Skole. Første træningsdag er tirsdag den 12. september. Trænere: Frants Torp Madsen (tlf. 5167 7896), Erik Sørensen og Mette Løkke samt hjælpetrænerne Selma, Cecilie, Marie og Nadja. Pris 350 kr. Til opvisningen må der dog forventes en lille egenbetaling for opvisningsdragt. 

Junior-Mix (tidl. Akro-BATS)

For alle piger og drenge fra 4. klasse, der har lyst og mod på udfordrende bevægelse, balance, spring og styrke. Vi tager udgangspunkt i airtracken, men vil også have trampolin og gymnastikserier på programmet. Alle er velkomne. Øvede som uøvede.
Første træningsdag er tirsdag den 12. september kl. 17.45 til 19.30 i multisalen på gl. Aulby Skole.
Trænere: Dorte Højlund, Peter Kristiansen, Pernille Hartmann, Mathias Hansen og Mathilde Jørgensen. Kontakt: Pernille Hartmann: tlf. 2790 0619.
Pris for hele sæsonen 350 kr. Til opvisningen må der dog forventes en lille egenbetaling for opvisningsdragt. 

Mave baller lår

Mandage fra 17.30 til 18.30 i multisalen på gl. Aulby Skole vil Bitten fortsætte med sit populære træningsprogram, der styrker både her og der og giver sved på panden. Start mandag den 11. sep. Betaling er 20 kr. pr. gang man møder op. Træner og kontaktperson: Bitten Krabbe: 6440 2260.

Zumba

Hver onsdag kl. 17.45-18.45 er der zumba for alle i multisalen på gl. Aulby Skole. Instruktør er Lillian Madsen. Opstart onsdag den 6. september, men nye kan starte hver gang. Du betaler 35 kr. pr. gang du møder op. Der er ingen abonnement eller klippekort.  Kontaktperson: Kontaktperson Ann, tlf. 61 39 65 85. Facebook: LiZumba

Badminton for børn

Torsdage fra 16:00. (afhængig af antal spillere laves der hold og tilpasser måske træningstiderne) Vi følger op på sidste års træning og fortsætter med at øve grundslag, som omdrejningspunktet i spillet på gl. Aulby Skole. Der er også tid til leg, hygge og "rundt om nettet". 
Nye spillere kan også være med. Efterhånden bliver vi bedre til at tælle point og spille rigtige sæt. Opstart torsdag 14. september. Pris 350 kr. Træner: Flemming Rasmussen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 2020 5578) og Katrine Bech Mortensen

Badminton

Vi har reserveret de vanlige tider til badminton i multisalen på gl. Aulby Skole. De spillere, der spillede sidste år, får første bud på tiderne og bedes sende en mail og tilkendegive, at de vil spille igen i år. Andre spillere kan henvende sig til undertegnede for at høre om mulige tider. Er du interesseret i at spille badminton, men ikke har nogen at spille med, så forsøger jeg gerne at formidle kontakt til andre spillere. (gælder også ungdomsspillere). Kontakt Flemming Rasmussen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller tlf. 2020 5578

Hvor der ikke står andet, så er første gang en prøvegang og mødested er ved gl. Aulby Skole/Videncenter Vejlby. Hold opstart er i uge 36/37. Mød op og se om det er noget for dig.